Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bozena91 (2213 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Raz tylko jechalem takim busem. Nie wiem kto to byl, czy Mirek, Darek, Staszek czy jakis Mietek Ale dzieki tej podrozy stalem sie innym czlowiekiem, zaczalem bardziej doceniac zycie itd. Ten wisniowy VW to kawal historii motoryzacji. Widac bylo, ze konserwator zabytkow nie zgodzil sie na zadna renowacje. Piekna rdza, zapach swiezo wylanego piwa i ten trzask przy zamykaniu drzwi, oraz piekny klekot silnika. Zamykanie i otwieranie drzwi tylko dla wtajenmiczonych, specilany patent, prawodpodobnie robiony na zamowienie w jakims custom shopie za wielka woda. No i ta czystosac w srodku, nie wiem czy kiedys do takiego stanu doprowadzilem piwnice, chyba raczej nie. No i ta muza z glosnikow, prawdziwa discopoloteka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jakaś nostalgia za minionym czasem przez Ciebie bije Hardi I to w tak młodym wieku Czyżby niespełnienie się Lepiej będzie jak się skontaktujesz z naszą mepsycholog,powinna coś poradzić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
retier1 napisał:
Jakaś nostalgia za minionym czasem przez Ciebie bije Hardi I to w tak młodym wieku Czyżby niespełnienie się Lepiej będzie jak się skontaktujesz z naszą mepsycholog,powinna coś poradzić

Wprawdzie na samochodach znam sie nie tak dobrze jak na psychologii ale sprobowac moge, rozumiem w pelni traume po podrozowaniu zdezelowanym wehikulem a na nostalgie jest dobry czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
eeeeeee tam, jaka nostalgia.... humorystycznie opisuje swoje spotkanie 1 stopnia z bussmanem

fajna psina, to labrador czy golden? ja mam czarnego labradora i sznaucerka miniaturke, ale w PL i juz umieram z tesknoty za nimi, ale w koncu sprowadze je no Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mepsycholog napisał:
retier1 napisał:

Wprawdzie na samochodach znam sie nie tak dobrze jak na
[size=5] psychologii
ale sprobowac moge, rozumiem w pelni traume po podrozowaniu zdezelowanym wehikulem a na nostalgie jest dobry czas.

buhahahaha!!!!! dobry dzołk md psycholog z twoich postow jasno wynika ze znasz sie na psychologi jak daltonista na kolorach przepisujesz jakies posty z ksiazek nawet nie zagłebiajajc sie w sytuacje (np odpowiedz dla hiloton i wiele innych przykładow mozna by tu przypisywac kochana pani psycholożko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hardi napisał:
eeeeeee tam, jaka nostalgia.... humorystycznie opisuje swoje spotkanie 1 stopnia z bussmanem

fajna psina, to labrador czy golden? ja mam czarnego labradora i sznaucerka miniaturke, ale w PL i juz umieram z tesknoty za nimi, ale w koncu sprowadze je no Norge
Golden kolego ,a pościk był z przymrużeniem oka wiesz, z takim cackiem jak ten busik to jak z kobietą Jeśli nie wiesz jak się do tego zabrać to ni chu,chu całuj pan klamkę z drugiej strony drzwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
kami już to kiedyś stwierdziłam ale psychopatolożka mi nie odpisała........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kurcze własnie przeczytałam cos takiego: Monika Engan, psycholog z doswiadczeniem w Polsce i za granica udziela porad psychologicznych osobom potrzebujacym wsparcia. Kontakt bezpośredni: monika@mojanorwegia.pl

do tej pory z tego pieje az mnie brzuch boli przeciez ta pani psycholg to jakis zart a do 1 kwietnia daleko do tego nie zagłebia sie w problemy innych odpisuje na odczep sie i wciska jakies teksty religijna jak dla mnie to jakas fanatyczka swiadkow jechowy ktorej płaca za zwerbowanie owieczki (nie mam nic do tej wiary ani wiezacych oceniam tylko zachowanie naszej forumowej pani psycholog) jeszcze nie moge sie z tego otrzasnac jak dla mnie to ona nawet nie ma dyplomu chyba ze kupiła na stadionie w warszawie bo mam kolezanke psycholozke ba nawet nie jedna i zadna z nich nie piepszy takich bzdur jak ta tu i ona ma dawac nam rady w kłopotach????????
nie dzieki zostane normalna inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
p.s mi tez nie odpisuje pewnie jestesmy za maluczcy a ona nie chche sie schylac wiesz pelcy beda ja bolec wiec nie warto a do tego moze riposta bedzie bardziej cieta i co ja biedna wyedy zrobie???? strace autorytet ups mp psycholog jak dla mnie to nigdy go nie miałas
a i widze ze zmieniłas nick z md na mp by nie nowe owieczki nie znalazły twoich bzdur w archiwum czy jak ??????

ech szkoda gadac ide pozmywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kami napisał:
...wciska jakies teksty religijna jak dla mnie to jakas fanatyczka swiadkow jechowy ktorej płaca za zwerbowanie owieczki (nie mam nic do tej wiary ani wiezacych oceniam tylko zachowanie naszej forumowej pani psycholog) ...

Świadek Jehowy odpada, zbyt słabo zna Biblię. Ta książka jest dla nich podstawą agitacji. Fajnie się z nimi dyskutuje, niestety nie trawią moich interpretacji .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok